processmedia.se

Äntligen

Snön faller från taket i täta dunsar. Jag har tegelpannor på taket så det tar sin tid.

Förra gången snön föll ner från taket är rimligtvis ungefär ett år sedan och i samma tidpunkt registrerade jag domännamnet processmedia.se. Ett år har förflutit men nu är det dags. Jag får ju medge att det blev en lång startsträcka, en lika lång förberedelseperiod och en ganska lång funderingsfas… men när jag väl kom till skott, dagarna före påsk, så gick det ju snabbt. Äntligen ska nu processerna här göras korta mellan ord och handling.

Jag har dessutom en utarbetad plan och målsättning för hemsidan. Viktiga beståndsdelar som alltför ofta glöms bort. Många har en hemsida och sen är man nöjd. Den dagen den här sidan är helt klar är det dags att lägga ner den.

En grovt förenklad idé om innehållet förutom information, kontakt och mitt fotoalbum på Flickr är denna: Här kommer jag skriva och tipsa om nyheter, trender, sociala medier, foto-tips, frluftsliv… ja egentligen allt som jag tycker är intressant, roligt och samtidigt arbetsrelaterat. :)

Hoppas det faller i smaken!

Björn Palovaara

Share :)

Comments are closed.