processmedia.se

Fjäll, foto och lite fiske

När snön nu smälter och rinner bort går tankarna osökt till sommarhalvårets äventyr. Har ägnat kvällen till att surfa runt och letat inspiration och tips till några dagar i Norrbottensfjällen. Det lutar starkt åt att jag planerar in några dagar i Ritsem, Akka och dess omgivningar i juli. Fjällfiske som är ett av mina stora intressen blir inte huvudmålet för denna resa utan i första hand foto och vandring. Nu är jag ju inte så extrem att jag hänger i klippor och sprattlar, utan betraktar hellre på avstånd. Har senaste åren genomfört en lång rad fiskeresor och då prioriteras tyvärr inte kamerautrustningen…

Men okej, kan jag ha med ”lilla” kameran på fjällfiskeresan så kan jag ju ha med ”lilla” spöet på fjällfotoresan. ;)

/Björn

Share :)

Kommentera