processmedia.se

Välkommen till kundtjänst - var god tyck till!

Kundo heter en trevlig tjänst på nätet som har både en gratisversion samt en betalversion med lite mer finesser. Själv kör jag gratisversionen eftersom jag testar och lär mig samtidigt och som ni ser i högerkanten här på sidan finns en Tyck till-knapp. Här är Process Medias alldeles egna kundtjänst öppen 24/7 – so shoot. Jag kanske inte svarar på en gång men svar ska ni få – bara ni tycker till.

Jag har i dagarna dessutom startat en sida på Tumblr – det är enklare än vanliga bloggar och man har mer valfrihet än på t.ex Facebook och Twitter. Det trevliga med Tumblr är att jag kunde koppla mitt eget domännamn dit så jag skapade därför bjorn.palovaara.se och den länkar alltså till min Tumblr.

Det finns massor ja hundratals färdiga Themes att välja bland, en del gratis och en del kostar. Jag köpte en Theme från WooThemes för den lilla summan av 19 USD för att få lite mer valfrihet i designen.

Förutom Kundo så har jag en annan kommentarsfunktion på min Tumblr – den kallas för Disqus och är också intressant.

Vill du läsa lite mer om Kundos webbkundtjänst som jag öppnade detta inlägg med finns här en liten slideshow

Share :)

Kommentera