processmedia.se

Bildarkivet på Flickr

Har äntligen kommit ikapp till februari 2011 i mitt bildarkiv på Flickr.

Ungefär 1700 utvalda foto uppladdade från 2004 till idag med text, taggar, sorterade och även geotaggade på kartan. Innan 2004 har jag en kartong och massor av album fulla med bilder och negativ från den analoga tiden. Det är bara att inse att det är en förlorad tid, men det får å andra sidan vara en påminnelse till hur det var förr i tiden när man tog ett album och satte sig i soffan och tittade. Ja just det, jag har ju även en diabildsprojektor… Man kanske kan öppna museum när man blir pensionär.

1700 bilder med största fokus på naturfotografering: Fiske, jakt, snöskoter, vandring, skog, utsiktsplatser samt en del resor, bland annat till Bolivia, Kina, Tjeckien, Kanarieöarna, Finnmarksvidda, fjällen, Stockholm och andra sevärda platser runt om i Sverige och Norrbotten eller Swedish Lapland som det också kallas. (Var även på en reportageresa till Warszawa i Polen för ett par år sedan. Men där råkade jag slarva alla 1000 bilder efter hemkomsten, man lär sig av misstagen och nu gör jag alltid backup av minneskorten).

Share :)

Kommentera