processmedia.se

Säsong för fiske

På väg mot sommaren: Gumman tö kom som en yrvind och viftade med kvasten och då drog sig kung Bore ganska snabbt tillbaka. Bara att parkera snöskotern i garaget för denna säsong. Fick väl ihop ca 70 mil och ett hundratal foton – titta gärna in på min Flickr. Men samtidigt som snöskoter och pimpelfiskesäsongen är över så börjar snart nästa aktivitet – fisket. Bara att börja se över fiskegrejerna – årets premiärfiske för min del blir i Mörrum i mitten av maj.

Samtidigt som man är intresserad av fiske och media så har jag ju förmånen att jobba med både media och fiske – framförallt på Inatur.se som ju egentligen innehåller så mycket mer än bara fiske – men för att knyta till ämnet så nämner jag den sajten som jag jobbar med dagligen.

Dessutom har jag varit med och producerat två fiskesajter till under april månad.

Den ena är Fiskemagasinet.se – en sajt för fiskare – av fiskare. En fiskekompis startade sajten för snart ett år sen och har ganska bra med trafik. Sajten var dock svårarbetad med html-kodning så jag föreslog honom att konvertera till WordPress.

Sagt och gjort och resultatet blev ju en riktigt modern sajt – som är lätt att underhålla och uppdatera – titta in på www.fiskemagasinet.se

Nästa fiskesajt var till Kalix Gäddfiskefestival på adressen: www.kalixfiskefestival.se – det blev en kompromiss i valet av domännamn med tanke på svårigheterna med ä:na i gädda. Här har jag stått för bokning av domännamn, webbhotell, design och foton som jag själv tagit under tidigare års gäddfiskefestivaler.

En till fiskesajt som jag har en del löpande jobb med är www.campsvanis.se.

Jaaa… vi får väl se om man hinner med nåt fiske i sommar ;) Man har då fått upp ivern i alla fall.

Share :)

Kommentera